lunes, 10 de agosto de 2009

AMANIDA DE PASTA

AMANIDA DE PASTA

-200 g de pasta seca (en aquest cas cargols de colors)
-2 ous durs
-1 Alvocat
-1 Tomàquet vermell gran
-olives farcides
-gambes pelades
-oli, vinagre, sal, pebre
-fulles d'alfàbrega fresca


Primer de tot bullim la pasta que haguem triat segons les instruccions del fabricant.
La refredem ràpidament, pasant-la per aigua freda i ben escorreguda la reservem.
No oblidar posar oli perquè ens quedi ben solta.
El tomàquet el peleu i ho tallem a trossos petits.


Els ous els tallem a trossets.

Les olives, les tallem tambè petites.

Fem la vinagreta al gust, afegint les fulles d'alfàbrega ben picades.
Obrim l'alvocat, traiem l'os i amb una cullera traiem boletes.
Les gambes les passem per la paella amb una cullerada d'oli.
I només ens queda barrejar-ho tot en una enciamera o muntar directament en els plats, al gust.


És un plat molt fàcil i perfecte per a l'estiu.
Podem tenir tots els ingredients preparats a la nevera (menys l'alvocat, perquè si no es posaria negra) i barrejar i amanir en l'últim moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario