Lubina al horno
-
Sencillez, sabor y poco trabajo para un gran resultado, solo se pide
que sea de calidad el pescado y no pasarnos en la cocción. Esta lubina al
horno os...
Hace 11 horas
Aquesta es una carpeta per guardar els meus retalls de diari, de revistes, receptes de cuina, fotos, llibres que m'agradant i altres cosetes...en fi, un poti poti de coses que m'interessant.
Edimburg, com altres racons d'Escòcia, té un encant especial, no m'importaria gens viure-hi una temporada. Un paissatge que em va impresionar van ser els penya-segats de Duncansby Head, a dalt de tot de tot de les terres altes. Quina meravella!. Ho coneixes?
ResponderEliminarHola Glòria, Edimburg em va agradar molt però Glasgow tambè te el seu encant però sortir al camp va ser exercir tota l'estona de "camaco"...No vaig arribar molt amunt, però queda pendent.
ResponderEliminarFantàstic viatge, fantàstiques imatges, fantàstica tu! molts petons, també per a en Josep i per la Glòria.
ResponderEliminarHala Cuiners Vermells, em feu envermellir.
ResponderEliminarPtons...