lunes, 24 de agosto de 2009

POLLASTRE AMB SALSA

Una recepta molt senzilla, de fer d'aquelles de tota la vida.
POLLASTRE AMB SALSA
-1 Pollastre a octaus.
-1 Llauna de tomàquet natural triturat de ½ kg
-2 Pebrots verds
-1 Ceba
- ¾ alls
-llorer, sal, pebre
-1 Culleradeta de sucre
-oli d'oliva
-1 Copa de vi blanc
Primer fem la salsa de tomàquet: piquem la ceba al gust (depèn si ens agrada trobar-la o preferim la salsa més fina), la fregim en una mica d'oli però sense daurar. Afegim els alls picats, quan ja estiguin tirem el tomàquet (sal i la cullereta de sucre) i ho deixem com uns 30 min. Reservem.
En una altra cassola enrossim el pollastre i reservem. En aquesta mateixa cassola, fregim els pebrots tallats petits. També es pot fer amb pebrot vermell, o pebrot de llauna, al gust.
Quan el pebrot estigui fet, posem el pollastre, la salsa de tomàquet, el llorer i la copa de vi. Tapem i deixem fer fins que el pollastre estigui del tot (ja que abans només ho hem daurat) i la salsa hagi evaporat el vi i espesseixi sense afegir res de farina.
Trigara de 20 a 30 min, més si el pollastre és de pagès.
Es pot fer tranquil-lament d'un dia per l'altre.
Com acompanyament el que vulgueu: pasta, arròs blanc, pure de patates, patates fregides a dauets ....
Bon profit !!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario