tag:blogger.com,1999:blog-5300919714115229320.post2142206856338777706..comments2023-07-08T23:40:15.736+02:00Comments on el racó del cuscús: PIZZA AMB RUCULA I PERNILmaiahttp://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5300919714115229320.post-33156543199512877692011-04-13T08:37:15.536+02:002011-04-13T08:37:15.536+02:00M'encanta la rúcula i a les pizzes hi queda mo...M'encanta la rúcula i a les pizzes hi queda molt bé!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5300919714115229320.post-79619625165547519102011-04-13T00:40:02.583+02:002011-04-13T00:40:02.583+02:00Hola Josep,la pizza és d'aquelles menjars que ...Hola Josep,la pizza és d'aquelles menjars que ho admet tot: des de la sofisticació més gran fins a la senzillesa extrema i sempre resulta bona i agrada a tots. Una abraçadamaiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5300919714115229320.post-61646011197429003432011-04-11T18:42:01.866+02:002011-04-11T18:42:01.866+02:00Nosaltres ens tirem al "tradicional" (ni...Nosaltres ens tirem al "tradicional" (ni thermomix ni panificadora) i el resultat es fantàstic. L'avantatge d'aquestes pizzes es que son a "gust del consumidor" i s'hi pot posar els productes que et vinguin més de gust (o aprofitar els que tinguis a la nevera). La que tu has fet es una molt bona proposta.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.com