lunes, 14 de septiembre de 2009

CASSOLA D'ARRÒS DE PASTOR


-un bol de sofregit de ceba i tomàquet -uns trossos de pit i falda de xai
-arròs: una tassa de cafè per persona (jo vaig posar tres)
-doble d'aigua que d'arròs, reservar per si necessitem més
-oli, sal i pebre

Es fregeixen en una mica d’oli els trossos de carn, afegim el sofregit i ho deixem uns minuts.

Afegim l'arròs i li donem unes voltes.

Tirem l'aigua calenta i deixem fins que es faci l'arròs (20 min)
No ha de quedar sec.

Jo he utilitzat arròs bomba, necessita una mica més de líquid i més cocció.
Si en comptes d'aigua s'utilitza brou doncs molt millor.
Si agrada es pot fer més caldós.
 I de postre: Mató amb mel

8 comentarios:

  1. Deliciosa suculència. L'excelència de la senzillesa, de la cuina de sempre. Un petó i enhorabona per tan bona recepta.

    ResponderEliminar
  2. Un plat que sempre triomfarà! Si passa el Manel de "cuinar és generós" per aquí segur que us felicitarà, je je je...

    ResponderEliminar
  3. Hola Cuina Vermella, el més important: bons aliments de la nostra terra i cuina senzilla.Un petó.
    Hola Gemma, un bon sofregit de ceba i tomaquet i ja tenim lo bàsic. A partir d'aqui...

    ResponderEliminar
  4. Aquest és l' arrós que fem a pagés! I és molt bo.

    ResponderEliminar
  5. Hola maca, ja veus, aquí de nou, al tajo...
    Aquest arros tan bo el tindré que aparcar, que tinc intenció de cuidar-me una mica, que m'he disparat d'amplada.... Tindré que cuinar i no menjar el que cuino.. snif.
    He vist totes les fotos d'escòcia.. que maco sembla.
    A reveure..

    ResponderEliminar
  6. L'arros fet de tota manera está bonisim, aquest té una pinta deliciosa
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Hola Maria, és tam dificil fer dieta quan tens que cuinar per la familia i ells si qu estan en edat de crèixer...I Escòcia és preciós, m'ha encantat.Un petó.
    Hola Reme, el arròs donà tant de joc i és pot fer de trantes maneres. Un petó.

    ResponderEliminar
  8. Hola Anna, la veritat és que a casa va agradar molt i no costa gens de fer. El més important és que els ingredients siguint bons. Un petó.

    ResponderEliminar