martes, 29 de marzo de 2011

MAGDALENES DE TARONJA


MAGDALENES DE TARONJA (th i tradicional)

Aquesta recepta la vaig veure al blog de CANECOSITAS.
Fins al moment és la que m'ha donat millors resultats. El que més m'agrada és el gust però si a sobre són fàcils i ràpides de fer és pecat no fer-les.
El truc estrella: posar la massa en una mànega pastissera i anar omplint els motlles. És genial, ràpid i sense anar embrutant la safata com quan els omples amb la cullera, almenys jo ;-)
De vegades afegeixo fideus de xocolata negra, o una culleradeta de gingebre, o de canyella, fins i tot unes ametlles picades o uns pinyons ... imaginació al poder, sigui com sigui surten bonisims.
A casa agraden molt i volen ....
Ingredients:
1 / 2 taronja de suc amb pell
4 ous (200gr)
200gr de sucre
200gr d'oli de gira-sol
220gr de farina normal
1 pessic de sal
1 sobre de Llevat Royal
Sucre per empolvorar
Preparació
THERMOMIX
Preescalfar el forn a 250 º
Poseu en el got la taronja, juntament amb els ous i el sucre, programar 3 "minuts, temp.37 º velocitat 5.
Tornar a programar el mateix temps i velocitat, però sense temperatura.
Incorporar l'oli al vas i barrejar 5 seg.vel 5
Afegir la farina, el llevat i el pessiguet de sal, i programar 8 seg, vel.6
Abocar la barreja en una màniga pastissera i deixar reposar 30 minuts a la nevera.
Colocar els motlles a la safata del forn, emplenar 3/4 parts i escampar una mica sucre per el damunt.
Baixar la temperatura del forn a 220 º. Introduir la safata i coure durant 15 minuts aproximadament.
TRADICIONAL
Preescalfar el forn a 250 º
Ratllar la pell de la taronja, i esprémer el suc. Reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que quedin ben escumosos, afegir el suc, la ratlladura i l'oli. Barrejar.
Incorporar la farina, el pessic de sal i el llevat. Remenar una mica.
Abocar la barreja en una mana pastissera i deixar-la reposar 30 minuts a la nevera.
Posar els motlles a la safata del forn, emplenar ¾ parts i escampar-el sucre per el damunt.
Baixar la temperatura del forn a 220 º. Introduir la safata i coure durant 15 minuts.

Posted by Picasa

4 comentarios:

  1. Aquestes magdalenes no se de que son, però pinten extraordinàries!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, Josep i Anna, els vostres comentaris m'ajuden i m'animan. Petons.

    ResponderEliminar
  3. La veritat és que es veuen fantàstiques, amb el gustet de taronja han de ser una espectacle!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar