MAGDALENES DE TARONJA (th i tradicional)
Aquesta recepta la vaig veure al blog de CANECOSITAS.
Fins al moment és la que m'ha donat millors resultats. El que més m'agrada és el gust però si a sobre són fàcils i ràpides de fer és pecat no fer-les.
El truc estrella: posar la massa en una mànega pastissera i anar omplint els motlles. És genial, ràpid i sense anar embrutant la safata com quan els omples amb la cullera, almenys jo ;-)
De vegades afegeixo fideus de xocolata negra, o una culleradeta de gingebre, o de canyella, fins i tot unes ametlles picades o uns pinyons ... imaginació al poder, sigui com sigui surten bonisims.
A casa agraden molt i volen ....
Ingredients:
1 / 2 taronja de suc amb pell
4 ous (200gr)
200gr de sucre
200gr d'oli de gira-sol
220gr de farina normal
1 pessic de sal
1 sobre de Llevat Royal
Sucre per empolvorar
Preparació
THERMOMIX
Preescalfar el forn a 250 º
Poseu en el got la taronja, juntament amb els ous i el sucre, programar 3 "minuts, temp.37 º velocitat 5.
Tornar a programar el mateix temps i velocitat, però sense temperatura.
Incorporar l'oli al vas i barrejar 5 seg.vel 5
Afegir la farina, el llevat i el pessiguet de sal, i programar 8 seg, vel.6
Abocar la barreja en una màniga pastissera i deixar reposar 30 minuts a la nevera.
Colocar els motlles a la safata del forn, emplenar 3/4 parts i escampar una mica sucre per el damunt.
Baixar la temperatura del forn a 220 º. Introduir la safata i coure durant 15 minuts aproximadament.
TRADICIONAL
Preescalfar el forn a 250 º
Ratllar la pell de la taronja, i esprémer el suc. Reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que quedin ben escumosos, afegir el suc, la ratlladura i l'oli. Barrejar.
Incorporar la farina, el pessic de sal i el llevat. Remenar una mica.
Abocar la barreja en una mana pastissera i deixar-la reposar 30 minuts a la nevera.
Posar els motlles a la safata del forn, emplenar ¾ parts i escampar-el sucre per el damunt.
Baixar la temperatura del forn a 220 º. Introduir la safata i coure durant 15 minuts.

Aquesta recepta la vaig veure al blog de CANECOSITAS.
Fins al moment és la que m'ha donat millors resultats. El que més m'agrada és el gust però si a sobre són fàcils i ràpides de fer és pecat no fer-les.
El truc estrella: posar la massa en una mànega pastissera i anar omplint els motlles. És genial, ràpid i sense anar embrutant la safata com quan els omples amb la cullera, almenys jo ;-)
De vegades afegeixo fideus de xocolata negra, o una culleradeta de gingebre, o de canyella, fins i tot unes ametlles picades o uns pinyons ... imaginació al poder, sigui com sigui surten bonisims.
A casa agraden molt i volen ....
Ingredients:
1 / 2 taronja de suc amb pell
4 ous (200gr)
200gr de sucre
200gr d'oli de gira-sol
220gr de farina normal
1 pessic de sal
1 sobre de Llevat Royal
Sucre per empolvorar
Preparació
THERMOMIX
Preescalfar el forn a 250 º
Poseu en el got la taronja, juntament amb els ous i el sucre, programar 3 "minuts, temp.37 º velocitat 5.
Tornar a programar el mateix temps i velocitat, però sense temperatura.
Incorporar l'oli al vas i barrejar 5 seg.vel 5
Afegir la farina, el llevat i el pessiguet de sal, i programar 8 seg, vel.6
Abocar la barreja en una màniga pastissera i deixar reposar 30 minuts a la nevera.
Colocar els motlles a la safata del forn, emplenar 3/4 parts i escampar una mica sucre per el damunt.
Baixar la temperatura del forn a 220 º. Introduir la safata i coure durant 15 minuts aproximadament.
TRADICIONAL
Preescalfar el forn a 250 º
Ratllar la pell de la taronja, i esprémer el suc. Reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que quedin ben escumosos, afegir el suc, la ratlladura i l'oli. Barrejar.
Incorporar la farina, el pessic de sal i el llevat. Remenar una mica.
Abocar la barreja en una mana pastissera i deixar-la reposar 30 minuts a la nevera.
Posar els motlles a la safata del forn, emplenar ¾ parts i escampar-el sucre per el damunt.
Baixar la temperatura del forn a 220 º. Introduir la safata i coure durant 15 minuts.

Aquestes magdalenes no se de que son, però pinten extraordinàries!
ResponderEliminarQuina delícia de magdalenes!
ResponderEliminarMoltes gràcies, Josep i Anna, els vostres comentaris m'ajuden i m'animan. Petons.
ResponderEliminarLa veritat és que es veuen fantàstiques, amb el gustet de taronja han de ser una espectacle!
ResponderEliminarPetons
Sandra