viernes, 16 de marzo de 2012

AMANIDA DE LLENTIES






Els ingredients són bàsics, dels que sempre hi ha al rebost casola. 
El cas és que resulta un plat facilíssim de preparar i que pot ser perfectament un plat únic, ideal per a unes presses o un imprevist. 

Les llenties podem substituir-les per mongetes o cigrons, també podem afegir olives, unes anxoves en oli, unes fulles d'enciam tallades en juliana, uns tomàquets, formatge fresc, unes nous trossejades, unes pipes, etc ... el que 
se us acudeixi i us agradi. 

INGREDIENTS
250 gr de llenties cuites
1 llauna de tonyina en oli d'oliva
3 ous durs
Una llauna petita de blat de moro en conserva
1 llauna petita de pebrots del piquillo
Oli, vinagre i sal


PREPARACIÓ
Es barregen les llenties amb tots els ingredients: la tonyina escorreguda i esmicolada, els ous tallats a quadradets petits, i els pebrots a tires.
Ho posem en un bol ho amanim amb una vinagreta al gust.

4 comentarios:

  1. Les llenties en amanida m'agraden molt més que estofades. I donen molt de joc de cara a plats refrescants per l'estiu!

    ResponderEliminar
  2. L'amanida de llenties és fantàstic, un plat complert i a sobre boníssim!!
    Moltes gràcies per participar!!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  3. Una bona idea per una amanida ben fresqueta...
    M'alegra veuret per aqui....suposo que es bona senyal,no?
    petonets.

    ResponderEliminar
  4. La llegum amb amanida, m'encanta.
    Ideal per menjar un plat complert a la feina.
    Petons

    ResponderEliminar