martes, 1 de febrero de 2011

Mari Jungstedt nou llibre i convidada a BCNegra

Mari Jungstedt estarà a BCNegra
Coincidint amb el llançament del seu nou llibre, L'art de l'assassí, Mari Jungstedt participarà en la sisena edició del festival literari BCNegra.
El divendres 4 de febrer, a les 16 hores, l'autora sueca parlarà amb José Luis Correa per explicar per què es mata tant a Suècia. El lloc, La Capella, carrer de l'Hospital, 56, espai de l'Institut de Cultura de Barcelona dedicat a la creació emergent.
El festival BCNegra compta ja amb cinc edicions i cada any va consolidant més.S'organitzen xerrades, presentacions, signatures de llibres i taules rodones amb diversos autors.
A més, també compta amb una programació paral.lela amb exposicions, pel lícules temàtiques, tallers d'escriptura o clubs de lectura. En el festival solen participar entre 60 i 70 escriptors d'arreu del món, amb una àmplia trajectòria en el gènere de la novel.la negra, així com 30 editorials

Trobada amb Mari Jungstedt a la llibreria Negra i criminal
L'autora de L'art de l'assassí, Mari Jungstedt, participarà en Musclos, fotos i signatures, una trobada informal dels lectors amb els autors de BCNegra 2011. La trobada tindrà lloc el dissabte 5 de febrer, a la llibreria Negra i Criminal, carrer de la Sal, 5, a les 13 hores.


Sobre l'autora
L'autora sueca Mari Jungstedt (Estocolm, 1962) s'ha consolidat com un dels últims èxits de la novel.la negra escandinava.
Llicenciada en periodisme, va treballar anys a la Televisió Sueca abans d'iniciar com a novel.lista.
Aquests anys dedicats al reportatge per ràdio i televisió fonamentals perquè pogues desenvolupar una veu pròpia i especialitzar-se en el món de la novel.la negra.
El comissari Anders Knutas i el periodista Johan Berg, els protagonistes de la sèrie, han adquirit gran popularitat en els molts països, des de Suècia i Dinamarca fins a Alemanya on s'està publicant Ningú l'ha vist, Ningú no ho ha sentit i Ningú el coneix.

L'art de l'assassí és la quarta novel d'aquesta sèrie, que ja compta amb vuit títols publicats


L'art de l'assassí, la nova novel-la 
Un nou cas d'Anders Knutas i Johan Berg, aquesta vegada en el tèrbol món artístic suec.
En el quart lliurament de la sèrie, l'aparició del cadàver d'un conegut galerista de Visby obliga el comissari Anders Knutas a investigar en el món de l'art, un ambient elitista però molt més tèrbol del que sembla, en el qual la venda d'obres d'art robades i la prostitució masculina estan a l'ordre del dia.
En un fred matí d'hivern, apareix el cadàver d'un home penjant d'una de les portes de la muralla de Visby, a l'illa de Gotland. Es tracta d'Egon Wallin, un prestigiós galerista.
Descartada la hipòtesi del suïcidi, el comissari Anders Knutas deu, una vegada més, deixar de banda els seus problemes personals per centrar-se en aquest enigmàtic crim.
Anders Knutas no triga a descobrir que la dona del mort tenia un amant i que la parella no travessava el seu millor moment. És ella qui posa al policia sobre una valuosa pista en descobrir en el seu golfes diversos quadres robats de coneguts artistes suecs.
Però no es tracta de l'únic secret del difunt galerista.
A esquena de la seva dona, Egon Wallin havia fet plans per començar una nova vida tot sol. I quina relació hi ha entre la seva mort i el misteriós robatori d'una famosa pintura anomenada El dandi moribund?
Johan Berg, que ha tornat a l'illa per passar uns dies amb la seva promesa Emma i la seva filla acabada de néixer, intentarà, a la seva manera, ajudar a Knutas en la investigació.

Programa de la setmana : http://www.bcn.es/cultura/bcnegra/2011/programa/p31.html
Font: Maeva, Lllibreria Negra i Criminal i ajuntament de Barcelona


No hay comentarios:

Publicar un comentario