domingo, 1 de mayo de 2011

REMENAT DE BOLETS, LLAGOSTINS I ALLS TENDRES


Remenat de bolets, llagostins i alls tendres

Un paquet de bolets congelats.
Un grapat d'alls tendres.
Uns llagostins pelats i crus.
Oli d'oliva, sal i pebre.

En una paella posar dues cullerades soperes d'oli i afegir els bolets sense descongelar, deixar a foc fort uns minuts.
Quan s'hagin descongelat, escórrer el líquid que han deixat anar.
Posar una altra vegada al foc i afegir llavors els alls nets i tallats a trossos. Salpebrar.
Quan els bolets estiguin ja ben cuits, afegir les cues de llagostins en cru, donar unes voltes, escampar-hi julivert picat i servir calent acompanyat de pa torrat.

És un plat ràpid, fet amb ingredients que podem tenir sempre al congelador.
Els alls tendres eren frescos però  n'hi ha congelats, també es poden substituir per uns alls crus laminats.
En aquest cas els afegirem al principi, abans dels bolets.
Els llagostins es poden substituir per gambes.
Un plat perfecte per a un sopar improvisat, que podem allargar segons els comensals afegint uns ous.

3 comentarios:

  1. Un remenat molt bo, m' agrada molt, amb una combinació de gustos molt adequada.

    ResponderEliminar
  2. I a més amb uns espàrrecs de marge, un remenat primaveral del tot!

    ResponderEliminar
  3. Magnific remenat... una barreja de sabors molt enriquidor.
    petons

    ResponderEliminar