Uns pastissets molt senzills de fer, espero que us agradint.
-2 Moniatos cuits al forn
-50 G de sucre
-50 Gr d'ametlla en pols
-1 Cullerada de canyella
-1 Cullerada de mantega
-1 Paquet de crestes
-sucre glass
Aixafar el moniato en calent, barrejar amb el sucre, l'ametlla, la canyella i la mantega.
Formar un pure consistent.
Omplir les crestes i tancar bé, prement les vores amb una forquilla.
Portar al forn preescalfat a 180 º, fins que estiguin daurades.
En treure del forn, es posen en una reixeta i s'empolvoren amb el sucre.
Oi tant que hi ets a temps! I més si ens presentes aquestes pastissets tan dolços i bons, a veure si ens animem a fer-los!
ResponderEliminarGràcies per participar!!
Petons
Sandra
Quin dolç tan dolç!... Una preciositat de pastissets!. (Rosa, espero em contestis aviat al mail que us he adreçat, siusplau, a més a més hi ha notícies fresques...)Una abraçada!
ResponderEliminarMolts bons aquests pastissets, una manera deliciosa de menjar els moniatos.
ResponderEliminarHola Sandra, aviam si us animeu i gràcies a vosaltres per organitzar-ho. Un petó.
ResponderEliminarHola Merçe, no m'arrivat cap mail. He llegit al F els tallers de farinetes, ja m'he apuntat a un ;) Un petó
Hola Anna, surten molt bons i no costant gaire de fer. Un petó.