viernes, 18 de septiembre de 2009

ROTLLETS DE LLOMILLO

 Rotllets de Llomillo
-Filets de llomillo tallat com llibrets molt fins
 -una o dues patates bullides sense pell
-unes olives farcides tallades petites
-una mica de ceba tallada petita sofregida
-pernil serrà tallat a tiretes
-un ou batut
-una mica de formatge ratllat
 -pa ratllat, ous, oli d'oliva per fregir

 Es fa un puré amb les patates, en un bol les barregem amb la ceba, el pernil, el formatge ratllat i un ou batut.

Estirem els llibrets i els omplim amb el pure, fem uns rotllos i els passem per ou i pa ratllat.

 Els fregim en oli calent i els posem sobre paper absorbent.

 És un plat molt senzill i que agrada molt als nens i els no tan nens ...
 Si ens costa que mantinguin la forma podem tancar-los amb escuradents.
 Els he acompanyat amb una amanida amb enciam i poma.
No és un plat per a congelar com per exemple els llibrets de pernil i formatge, la patata no congela bé Les cantitats son a ull,depèn dels rotllets que fem

5 comentarios:

  1. Tens tota la raó que aquest plat és la delícia dels petits de casa :)
    Com un llibret però molt més enriquit!

    ResponderEliminar
  2. Hola Gemma, aquets rotllets són un "clássic" a casa i mai en tenen prou...

    ResponderEliminar
  3. Bona idea, i acompanyats d'una amanida, plat únic, és clar que tot depèn de la gana de cadascú i potser la canalla no perdona!.

    Fins aviat

    ResponderEliminar
  4. Que bons aqusts rotllets de llom! I les meves filles menjarien llom cada dia. Així podrem variar.
    ptns.

    ResponderEliminar
  5. Hola Glòria, aquesta canalla faria plat únic però només de rotllets, l'amanida la deixam per mi...Ptons
    Hola Anna, si els fas ja em dirás, als meus fills els hi agradant molt clar que els de pernil i formatge també.Ptons

    ResponderEliminar