Copa aperitivo de coctel de gambas
-
La presentación en la mesa, de cualquier comida, es importante, cierto es
que comemos por los ojos. Como muestra este clásico cóctel o coktail de
gambas...
Hace 1 día
Ostres, els teus intents són veritables proeses, tots els pans i els tortells tenen una pinta exquisida. Petons
ResponderEliminarAquests intents són realitats ben bones!
ResponderEliminarIntentant fer pa... i aconseguint-ho, donçs veig que t' han quedat molt bé aquests experiments.
ResponderEliminarptns.
Ondia! si veiessis el que venen el la benzinera on normalment hi faig benzina,el teu ego pujaria sense necessitat de llevat.... un aspecte fantàstic!! felicitats.
ResponderEliminarHola!! Gràcies pels comentaris tan afectuosos que fas al meu blog. Precisament, tinc una amiga comuna amb els Vermells, que se'n surt bastant bé amb els pans. Trobaràs un enllaç al meu blog que es diu "Coses de Can Loi i altres herbes". Per cert, que les teues provatures no estan gens malament. Ja m'agradaria a mi que els meus intents m'eixiren tan bé com a tu. Salutacions
ResponderEliminarCuina Vermella, la veritat es que el forn no ha parat aquestes festes.Una abraçada.
ResponderEliminarGemma, mica a mica ho vaig aconseguint.Ptons.
Anna,m'ha costat però per fi m'en vaig sortint.Ptons.
St Hilari, i a sobre totalment anti-higienic!
Francesc, es un plaer visitar-te. Ara em passejare per Can Loi. Una abraçada.