viernes, 20 de abril de 2012

L'HORA ZEN, TERESA SOLANA



Un nou llibre de l’escriptora Teresa Solana.

Una novel-la que sorprèn: novel-la negra, comèdia i novel-la de costums ...tot en un mateix llibre.
Una crítica ferotge al món de les teràpies alternatives, que enganxa des de les primeres cuatre pàgines, no pots deixar la novel-la. La Teresa Solana, barreja la vessant més quotidiana de la vida dels personatges amb les situacions més rebuscades, el tràfic d’antiguitats, els assassins a sou, els agents de la CIA, la màfia dels països de l’Est.... Hi ha fragments del llibre absolutament delirants i divertits. No hi ha embolic on el Borja Masdéu i el seu germà no s’hi vegint implicats.

SINOPSI
Els germans detectius Borja i Eduard es disposen a rebre al seu despatx d’opereta una clienta molt especial, Teresa Solana, que està escrivint una novel•la sobre la moda de les teràpies alternatives ambientada a la part alta de Barcelona. Però per un contratemps inesperat els dos germans es veuran embolicats en una conspiració d’espionatge internacional que estarà a punt de costar-los la vida.
Al mateix temps que l’encàrrec de l’escriptora els obliga a freqüentar un exclusiu centre de meditació anomenat L’Hora Zen i a investigar l’enrevessat assassinat d’un metge homeòpata, Borja i Eduard se les hauran de veure amb la CIA, amb un comissari dels Mossos d’Esquadra que els té clissats i amb la seva mateixa incompetència. I, a tot això, per sobreviure a la crisi, el Borja ha decidit fer d’intermediari en una operació de tràfic d’antiguitats...
FONT: Edicions62

2 comentarios:

  1. Fantàstic, que m'encanta llegir autors d'aquí. Ambientada a Barcelona i amb Mossos pel mig ha de ser molt propera. Apuntada a la llista! ;)

    ResponderEliminar
  2. Hola Gemma, espero que t'agradi.
    Petonets

    ResponderEliminar