Lubina al horno
-
Sencillez, sabor y poco trabajo para un gran resultado, solo se pide
que sea de calidad el pescado y no pasarnos en la cocción. Esta lubina al
horno os...
Hace 18 horas
Aquesta es una carpeta per guardar els meus retalls de diari, de revistes, receptes de cuina, fotos, llibres que m'agradant i altres cosetes...en fi, un poti poti de coses que m'interessant.
Venècia és una ciutat que m'encanta. Sobretot quan pots fugir dels atiborrats San Marco, Rialto o Schiavoni, i et perds per barris com San Polo, Canareggio o Dorsoduro. Magnífiques les fotos que retraten perfctament els carrerons i campos d'aquesta ciutat adormida al segle XVII. Que no desperti!!
ResponderEliminarUna abraçada
Hola Josep, he volgut mostrar la Venècia que no surt a les guies.
ResponderEliminarEl primer dia al sortir de l'hotel va ser terrible quan vaig veure tota aquella humanitat a Sant Marc, Deu meu! el món sencer estava a la plaça!!!!
Vam anar cap a Canareggio i a mida que ens anavam allunyant tot va "millorar",encara sort que a la tarda a la plaça no hi hava tanta gent i a la nit si estava molt bé.
En fi, que a la que pugui hi torno...
Petons per tu i la Glòria.
Noia, quines vistes.. diuen que Venecia val la pena i deu ser així..
ResponderEliminar