Rosa de pana cotta
-
Amb aquesta rosa de pana cotta els CriJoArMaEl vem celebrar Sant Jordi ahir
al vespre.
La recepta és de La cuina no fa por i com que s'ha de congelar ...
Hace 18 horas
Aquesta es una carpeta per guardar els meus retalls de diari, de revistes, receptes de cuina, fotos, llibres que m'agradant i altres cosetes...en fi, un poti poti de coses que m'interessant.
Venècia és una ciutat que m'encanta. Sobretot quan pots fugir dels atiborrats San Marco, Rialto o Schiavoni, i et perds per barris com San Polo, Canareggio o Dorsoduro. Magnífiques les fotos que retraten perfctament els carrerons i campos d'aquesta ciutat adormida al segle XVII. Que no desperti!!
ResponderEliminarUna abraçada
Hola Josep, he volgut mostrar la Venècia que no surt a les guies.
ResponderEliminarEl primer dia al sortir de l'hotel va ser terrible quan vaig veure tota aquella humanitat a Sant Marc, Deu meu! el món sencer estava a la plaça!!!!
Vam anar cap a Canareggio i a mida que ens anavam allunyant tot va "millorar",encara sort que a la tarda a la plaça no hi hava tanta gent i a la nit si estava molt bé.
En fi, que a la que pugui hi torno...
Petons per tu i la Glòria.
Noia, quines vistes.. diuen que Venecia val la pena i deu ser així..
ResponderEliminar