PA DE SÈGOL AMB NOUS, NABIUS I PRUNES SEQUES.
És un pa adequat per prendre amb formatges i molt bo per a les torrades de l'esmorzar amb una mica de mantega.
Panificadora
-aigua 500ml
-sal: 2 cc
-farina de força: 350 gr
-farina de sègol: 350 gr
-llevat sec: ¾ c.c.
-llevat sec: ¾ c.c.
-50 Gr. de nabius secs
-50 G de prunes seques en trossos petits
-50 Gr. de nous trossejades
Es una adaptació d’una recepta del llibre “Del pan a la baguette” de Moulinex.Abocar al dipòsit els ingredients en l'ordre següent: aigua i sal. Afegir a continuació les dues farines i el llevat sec.
Col locar la cubeta a la màquina. Seleccionar el programa, el pes del pa i el torrat desitjat. Posar en marxa.
Quan soni el bip, afegir les fruites seques i les nous.
Al final del programa, apagar la màquina, treure la cubeta i desemmotllar el pa. Deixar refredar a sobre una reixeta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario