CRESTES DE XAMPINYONS I FORMATGE
-1 paquet de crestes
-200 gr de xampinyons
-150 gr de formatge de cabra
-1 ceba petita
-1 gra d’all
-1 1 pesic de farigola
-sal
-oli d’oliva
-1 ou batut
Pelar la ceba i l’all i picar-los ben petits.
Netejar els xampinyons i tallar-los menuts.
En una paella sofregir la ceba primer i desprès l’all a foc suau.
Quan hagi agafat color afegim els bolets i els hi donem unes voltes. Salpebrem I li tirem la farigola.
Ho retirem del foc i afegim el formatge de cabra esmicolat.
Barrejem i deixem refredar una mica.
Posem una mica de farçit en cadascuna de les crestes i tancar-les pressionant les vores amb una forquilla.
Les pintem amb el ou batut.
Coure-les al forn a 180ª amb l’escalfor a dal i baix.
Aquesta recepta és del llibre “La cuina et dóna joc” de la Mireia Carbó.
Maia,
ResponderEliminarLes crestes sempre et solucionen una menjada. Aquesta recepta, sent de la Mireia, segur que funciona d'allò més bé, i amb el gustet de la farigola encara millor.
Una abraçada
Sempre són bones les crestes, i així, cuites al forn, segur que queden més lleugeres, no ho he provat mai.
ResponderEliminarHola Josep, és veritat, són un plat molt socorregut i aquestes de la Mireia són de luxe.;)
ResponderEliminarHola Anna,jo m'he acostumat a fer-les al forn, les faig totes alhora i tens raó queden més lleugeres.