jueves, 30 de septiembre de 2010

CRESTES DE XAMPINYONS I FORMATGE



CRESTES DE XAMPINYONS I FORMATGE

-1 paquet de crestes
-200 gr de xampinyons
-150 gr de formatge de cabra
-1 ceba petita
-1 gra d’all
-1 1 pesic de farigola
-sal
-oli d’oliva
-1 ou batut

Pelar la ceba i l’all i picar-los ben petits.
Netejar els xampinyons i tallar-los menuts.
En una paella sofregir la ceba primer i desprès l’all a foc suau.
Quan hagi agafat color afegim els bolets i els hi donem unes voltes. Salpebrem I li tirem la farigola.
Ho retirem del foc i afegim el formatge de cabra esmicolat.
Barrejem i deixem refredar una mica.
Posem una mica de farçit en cadascuna de les crestes i tancar-les pressionant les vores amb una forquilla.
Les pintem amb el ou batut.
Coure-les al forn a 180ª amb l’escalfor a dal i baix.


Aquesta recepta és del llibre “La cuina et dóna joc” de la Mireia Carbó.
Posted by Picasa

3 comentarios:

  1. Maia,
    Les crestes sempre et solucionen una menjada. Aquesta recepta, sent de la Mireia, segur que funciona d'allò més bé, i amb el gustet de la farigola encara millor.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Sempre són bones les crestes, i així, cuites al forn, segur que queden més lleugeres, no ho he provat mai.

    ResponderEliminar
  3. Hola Josep, és veritat, són un plat molt socorregut i aquestes de la Mireia són de luxe.;)
    Hola Anna,jo m'he acostumat a fer-les al forn, les faig totes alhora i tens raó queden més lleugeres.

    ResponderEliminar