domingo, 14 de agosto de 2011

AMANIDA FRESCA I VERDA




















Una amanida fresca i rapidíssima de preparar. Amb la calor que fa no em ve gens de gust passar hores a la cuina ...
Ideal tant com a primer plat o com a acompanyament.
La preparo directament en els plats.

INGREDIENTS
Una bossa de brots tendres (enciam vermell, ruca, tatsoi i red chard)
Una poma verda
Un cogombre amb pell
Formatge feta esmicolat
Oli, vinagre i sal
Crema balsàmic de Mòdena
PREPARACIÓ
Primer reparteixo els brots, a sobre la poma pelada i el cogombre amb pell tallats amb la mandolina, així obtinc les rodanxes ben fines.
Després el formatge esmicolat i un rajolí de la crema balsàmica.
A taula i cadascú que l' amaneixi al su gust amb oli, vinagre i sal.
Mès fàcil, impossible.

Les mesures i els ingredients són totalment opcionals, al gust del cuiner, o al que tinguem a la nevera.
Podem posar-ne només enciam, o rúcula, el que sigui però verd. El formatge canviar-lo per formatge de cabra, o qualsevol que ens agradi més.
Unes nous trossejades o uns pinyons també li anirien molt bé.

1 comentario: