domingo, 18 de septiembre de 2011

PA MIRACLE ... O COM VA COMENÇAR TOT ... ..


Bé, avui ha estat un dia mogudet.
Al matí trobada blocaire al Farinetes Baltà, on he posat cara a diversos blocs dels que segueixo habitualment.

Ha estat una trobada informal, un interès comú, i moltes ganes de compartir coses que estic segura que enS oferirant molt bons moments plens d'intercanvis i de coneixements.
Com em va dir Glòria el dia que la vais coneixer en una classe amb la Mireia Carbó al club Caprabo "tots tenim coses per aportar".

Érem Alvar i Alicia, del Pa dels Ferrer; Gemma, de Caprofiti; Glòria i Josep, El cafè de nit; Isabel, La cuina de l'Isabel; Josep Angel i Susanna, Olleta de verdures; Josep Baltà, del forn Baltà; Loles , la Coquessa; Merçe, Destapant Cassoles; Montse, A bell bulto; Sandra i Xavi, Els fogons de la Bordeta i servidora.
Un plaer, de veritat.


I a la tarda, cap al Fnac de Diagonal Mar a conèixer als WebosFritos.

Érem un munt de gent, més cares a les de posar noms i més blocaires per conèixer. Una cua molt profitosa, en què hi ha hagut un intercanvi d'informació d'allò més interessant: presentacions personals, que ens ha portat a tenir un bloc, noms de blocs, botigues on comprar farines, fruits secs, ingredients "especials", etc ...
Mai una cua havia donat per tant!

I els Webos la Susana, en Jesús i la Júlia, que vaig a dir-vos, un encant de persones.
I bé, dir-vos que la culpable que em s'atrevís amb el pa, doncs és Susana. No puc recordar com vais descubrir el seu bloc, per més que ho intento, no ho se, però tots sabem que mires un bloc i aquest enllaça amb un altre, i aquest, a un altre més, i “suma i sigue” ...

El cas, és que vaig veure el pa miracle, tan ben explicat, tan senzill, ella animant a provar-ho, que qui es resisteix?

I després d'uns quants pans miracle, amb variacions (llavors, farina integral, ...) i amb un cert èxit familiar, ja em veieu donant el salt, intentant fer pans més elaborats, descobrint blogs de Panarras, apunta-me als tallers de BonFocs, experimentant molt, amb bastants fracassos, tot s'ha de dir i amb moltes alegries cada vegada que l'assumpte produïa pans una mica millors.

I el que va començar sent un experiment i un "a veure que passa" s'ha convertit en una cosa bastant quotidiàna a la meva cuina i que em produeix molta satisfacció.
M'agrada, m'agrada molt.

Bé, després de tot aquest rotllo, la recepta millor la deixo per demà.
Per si de cas us deixo l'enllaç de Su de la Mancha:

http://webosfritos.es/2008/02/mi-pan-i-pan-milagro

5 comentarios:

  1. Fer pa és molt gratificant.. a mi també m' agrada molt!

    ResponderEliminar
  2. Caram quin dia més intens! Llàstima de no haver-ho sabut, que si no m'acostava a Barcelona :)
    Ja tinc ganes de fer una visita al nou espai de Farinetes Baltà, la Mercè n'ha parlat molt bé ;)

    ResponderEliminar
  3. Hola Anna, si que enganxa, si. Una abraçada.
    Hola Gemma, al Farinetes tenen mooooltes coses interessants ;) Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Crec que si que varem pasar un bon día, entre matí i tarda.
    A mi també hem va agradar posar cara a blogs que segueixo.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  5. Jo em vaig perdre la tarda, que també m'hauria encantat, però ja hi haurà altra ocasió! Em va agradar molt conéixer-te i a la resta de blocaires. I aquest pa que ens presentes avui, senzill de fer, ja diu molt de tu... Molts petons!

    ResponderEliminar