INGREDIENTS (th i tradicional)
- 400 g de porros nets
- 25 gr de mantega
- 25 gr d'oli d'oliva
- 300 g de patata
- 500 g de brou de verdures o pollastre desgreixat
- 2 iogurts naturals
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
Thermomix
Posem els porros nets en el got de la TH i programem 6 seg. vel. 5 per trossejar una mica.
Afegim la mantega i l'oli i programem 12 min., Temp. varoma, vel. 2.
Ara tirem el brou i triturem en progressiu durant 1 minut.
Afegim les patates trossejades i programem 20 min., 100 º, vel. 2.
Quan passi el temps triturem una mica en vel. 7 durant 15 seg.
Afegim els iogurts i programem 8 min., Vel 3.
Salpebrem i a la nevera fins l’hora de servir.
Tradicional
Es sofregeixent els porros tallats a rodanxes, s'hi tira el brou i les patates trossejades.
Quan estigui tot cuit es passa pel turmix.
S'afegeixen els iogurts i es corretgeix de sal i pebre.
Si queda espès es pot afegir una mica més de brou segons ens agradi.
Canelones de merluza y gambas
-
Asociamos canelones a los que están rellenos de carne (aquí) , pero
admiten muchos rellenos como por ejemplo de setas (aquí) , de espinacas y
gambas (...
Hace 1 día
Donçs ha de ser bona... així ben fresqueta. Jo no n' he fet ami. Ja ho provaré.
ResponderEliminarptns.
Hola Anna, a casa ens agrada molt. La receta original porta nata però trobo que el yogur la fa més lleugera.Ptons
ResponderEliminarcom ens agrada quan publiques receptes! un petó enorme.
ResponderEliminar