- 400 g de porros nets
- 25 gr de mantega
- 25 gr d'oli d'oliva
- 300 g de patata
- 500 g de brou de verdures o pollastre desgreixat
- 2 iogurts naturals
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
Thermomix
Posem els porros nets en el got de la TH i programem 6 seg. vel. 5 per trossejar una mica.
Afegim la mantega i l'oli i programem 12 min., Temp. varoma, vel. 2.
Ara tirem el brou i triturem en progressiu durant 1 minut.
Afegim les patates trossejades i programem 20 min., 100 º, vel. 2.
Quan passi el temps triturem una mica en vel. 7 durant 15 seg.
Afegim els iogurts i programem 8 min., Vel 3.
Salpebrem i a la nevera fins l’hora de servir.
Tradicional
Es sofregeixent els porros tallats a rodanxes, s'hi tira el brou i les patates trossejades.
Quan estigui tot cuit es passa pel turmix.
S'afegeixen els iogurts i es corretgeix de sal i pebre.
Si queda espès es pot afegir una mica més de brou segons ens agradi.
Donçs ha de ser bona... així ben fresqueta. Jo no n' he fet ami. Ja ho provaré.
ResponderEliminarptns.
Hola Anna, a casa ens agrada molt. La receta original porta nata però trobo que el yogur la fa més lleugera.Ptons
ResponderEliminarcom ens agrada quan publiques receptes! un petó enorme.
ResponderEliminar