martes, 21 de julio de 2009

LA MEVA VICHYSSOISE

INGREDIENTS (th i tradicional)
- 400 g de porros nets
- 25 gr de mantega
- 25 gr d'oli d'oliva
- 300 g de patata
- 500 g de brou de verdures o pollastre desgreixat
- 2 iogurts naturals
- Sal
- Pebre

PREPARACIÓ

Thermomix
 Posem els porros nets en el got de la TH i programem 6 seg. vel. 5 per trossejar una mica.
Afegim la mantega i l'oli i programem 12 min., Temp. varoma, vel. 2.
Ara tirem el brou i triturem en progressiu durant 1 minut.
Afegim les patates trossejades i programem 20 min., 100 º, vel. 2.
Quan passi el temps triturem una mica en vel. 7 durant 15 seg.
Afegim els iogurts i programem 8 min., Vel 3.
Salpebrem i a la nevera fins l’hora de servir.

Tradicional
Es sofregeixent els porros tallats a rodanxes, s'hi tira el brou i les patates trossejades.
Quan estigui tot cuit es passa pel turmix.
S'afegeixen els iogurts i es corretgeix de sal i pebre.
Si queda espès es pot afegir una mica més de brou segons ens agradi.

3 comentarios:

  1. Donçs ha de ser bona... així ben fresqueta. Jo no n' he fet ami. Ja ho provaré.
    ptns.

    ResponderEliminar
  2. Hola Anna, a casa ens agrada molt. La receta original porta nata però trobo que el yogur la fa més lleugera.Ptons

    ResponderEliminar
  3. com ens agrada quan publiques receptes! un petó enorme.

    ResponderEliminar