http://www.bancdelsaliments.org/ca/noticies/tanquem-inscripcions-de-voluntaris-pel-gran-recapte/_noticia:39/
http://www.flickr.com/photos/bancdelsaliments/sets/72157628151131501/
Avui 26 de novembre, aquest bloc s'uneix al projecte dels blogs contra la fam, amb la recollida d'aliments de llarga durada que el Banc d'Aliments esta fent aquest 25 i 26 de novembre en tots els mercats i en molts supermercats de tot Catalunya. (Llegums, pasta, oli , conserves ...)Aquesta recepta és econòmica i senzilla, però alhora molt nutritiva. Un plat únic que conté hidrats de carboni, proteïnes. fibres i minerals.
Una sopa calenteta i plena d'energia.
http://www.flickr.com/photos/bancdelsaliments/sets/72157628151131501/
Avui 26 de novembre, aquest bloc s'uneix al projecte dels blogs contra la fam, amb la recollida d'aliments de llarga durada que el Banc d'Aliments esta fent aquest 25 i 26 de novembre en tots els mercats i en molts supermercats de tot Catalunya. (Llegums, pasta, oli , conserves ...)Aquesta recepta és econòmica i senzilla, però alhora molt nutritiva. Un plat únic que conté hidrats de carboni, proteïnes. fibres i minerals.
Una sopa calenteta i plena d'energia.
SOPA ITALIANA d’HIVERN
INGREDIENTS (4 persones)
60 gr de pasta per a sopa de mida mitjana
1 cullerada d'oli
1 ceba picada menuda
1 pebrot verd tallat petit
1 tija d'api tallat petit
1 pastanaga tallada a dauets
1 fulla de llorer
1 litre d'aigua
100 gr de cigrons cuits
100 gr de tomàquet triturat
4 salsitxes de porc crues
1 fulla de llorer
sal
PREPARACIÓ
En una cassola posar l'oli, i afegir la ceba. Quan estigui toveta, afegir la pastanaga, el pebrot i l'api.
Quan sigui tot sofregit afegir el tomàquet.
Deixar uns 10 minuts a foc baix.
Afegir l'aigua, el llorer i els cigrons. Quan bulli deixar coure uns 15 minuts, a foc lent.
Afegir la pasta i les salsitxes tallades a rodanxes i deixar fins que la pasta sigui cuita (de 6 a 8 minuts)
INGREDIENTS (4 persones)
60 gr de pasta per a sopa de mida mitjana
1 cullerada d'oli
1 ceba picada menuda
1 pebrot verd tallat petit
1 tija d'api tallat petit
1 pastanaga tallada a dauets
1 fulla de llorer
1 litre d'aigua
100 gr de cigrons cuits
100 gr de tomàquet triturat
4 salsitxes de porc crues
1 fulla de llorer
sal
PREPARACIÓ
En una cassola posar l'oli, i afegir la ceba. Quan estigui toveta, afegir la pastanaga, el pebrot i l'api.
Quan sigui tot sofregit afegir el tomàquet.
Deixar uns 10 minuts a foc baix.
Afegir l'aigua, el llorer i els cigrons. Quan bulli deixar coure uns 15 minuts, a foc lent.
Afegir la pasta i les salsitxes tallades a rodanxes i deixar fins que la pasta sigui cuita (de 6 a 8 minuts)
Has fet una fabulosa aportació amb aquesta sopa tan bona! Jo no he estat a temps de participar-hi..
ResponderEliminarHola Anna, calenta i complerta si que ho ´es.Llàstima de la foto que ha sortit fatal. Una abraçada.
ResponderEliminarNosaltres estem recopilant també les nostres receptes. És una iniciativa molt maca amb la qual cal treballar. Us invitem a que us passeu pel nostre blog.
ResponderEliminarhttp://elracodelllepafils.blogspot.com