domingo, 16 de diciembre de 2012

PASTETES SALADES PER APERITIU

 
Amb una mica de retard,
perquè    últimament m’esta costant molt publicar, però no podia faltar a aquesta edició de la recepta del quinze, l'última.
La Sandra, el Xavi i la Marina van tenir una idea genial, que ha servit perquè molts blocaires interactuessim buscant una recepta cada mes amb un ingredient comú i alhora també perquè molts ens poséssim en contacte entre nosaltres..
Moltes gràcies als tres per la vostra dedicació, la vostra simpatia i per totes aquestes receptes que heu aconseguit. Una abraçada
.
La meva aportació són unes pastetes salades molt senzilles i ràpides de fer, espero que us agradin.

INGREDIENTS: Massa de pasta de full
olives farcides, foie-gras, sobrassada, formatge philadelphia, formatge emmental, avellanes, llavors de sèsam, orenga...una mica al gust de cadascú.
1 ou batut
PREPARACIÓ
És molt fàcil, estenem la massa de pasta de full, jo he utilitzat la del lidl, i la tallem al nostre gust. L'important és que siguin formes petites, si utilitzeu talladors de galetes que no siguin molt grans.
Posem les pastetes a la safata del forn, damunt d'un full de paper d'enfornar.
LAs pintem amb un pinzell amb l'ou batut, i ara una mica al gust. Jo he posat en unes una avellana, en altres una oliva, en altres una mica d'emmental ratllat, en altres una mica de philadelphia i una mica de sobrassada, i en altres una mica de foie gras.
I ara al forn preescalfat a 200 º uns deu minuts o fins que les vegem dauradetes.
Senzillíssim.


 

2 comentarios:

  1. Quina patxoca de safata, aquestes pastetes salades mai fallen i agraden a tothom!
    Moltes gràcies per participar i per les teves paraules!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  2. Hola Sandra, són d'aquelles coses que desapareixen sense adonar-te.
    I és veritat, hi ha un abans i un després a la blogosfera des que existeix la recepta del quinze ;)
    Petonets

    ResponderEliminar